Senatul a făcut scut în jurul lui Bodog

0

Senatul a respins cererea DNA de începere a urmăririi penale faţă de Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, suspectat de abuz în serviciu şi fals intelectual.

Senatul a respins, luni, cu 30 de voturi ”pentru” şi 82 ”împotrivă” cererea DNA de începere a urmăririi penale a senatorului Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii.

Dan Barna, a reacţionat, afirmând că ”majoritatea toxică trăieşte în Senatul României şi îşi apără penalii”.

”PSD a găsit în foştii tovarăşi de drum complici în blocarea unui dosar tip Dragnea cu angajări fictive la Ministerul Sănătăţii. Fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog a fost scăpat de urmărirea penală cerută de DNA. Fostul ministru şi-a angajat consilieră o doamnă care nu a trecut nicio zi pe la muncă, dar el i-a semnat foile de prezenţă pentru că a lucrat cu ea pe Whatsapp şi vorbind la telefon, cum a recunoscut public. Este revoltător să vezi cum PSD şi sateliţii îşi salvează politicienii care abuzează de funcţii, de răspunderea pentru faptele lor şi legitimează un comportament de feudal politic. Dacă eşti ministru sau şef de Consiliu Judeţean, cum a fost Dragnea, NU poţi să-ţi angajezi protejata din facultate sau oamenii de la partid, pe banii cetăţenilor”, a scris Barna pe Facebook.

Citeşte şi: Fifor e penibil, leagă o crimă odioasă de preşedinte

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele