Deputatul USR Mihai Polițeanu vorbește despre gunoiul neridicat din Prahova

”Cum credeți că pesedistul Ganea, unul dintre autorii dezastrului din salubritate, a ajuns șef peste ADI Deșeuri Prahova”

0

Situația dramatică a gunoiului din municipiul Ploiești și din mai multe localități ale Prahovei nu pare că are încă rezolvare. Deputatul USR Mihai Polițeanu vine cu lămuriri pe pagina sa de Facebook. Sunt implicați atât foștii driguitori liberali ai Ploieștiului, cât și fostul PSD-ist și viceprimar Cristi Ganea, plecat între-timp la defunctul ProRomânia.

 

Vezi și PLOIEȘTI: DEȘEURILE MENAJERE NERIDICATE DE PESTE O SĂPTĂMÂNĂ

Președintele USR Prahova: ”Primăria Blejoi, condusă de un primar PSD, cere rezilierea contractului dintre ADI Deșeuri Prahova și ROSAL.

🟨 Primăria Ploiești, condusă de un primar PNL, cere rezilierea contractului dintre ADI Deșeuri Prahova și ROSAL și se gândește și la rezilierea contractului între municipiul Ploiești și ROSAL pentru curățenia căilor publice.

🗣 Știu că nu e altceva decât Schadenfreude, dar îmi bat gura de 2 ani, spunând și avertizând că aceasta este singura soluție pentru ca ploieștenii și prahovenii să aibă o șansă să nu mai trăiască printre gunoaie, mirosuri și mizerie.

👉 În acest timp, ploieștenilor, prahovenilor li s-a servit refrenul că nu se poate. Uite că brusc se poate. Nu s-a putut din motive de aranjamente politice, dar asta e altceva. Adică corupție, șpagă, politică de Dâmbu făcută pe banii ploieștenilor și prahovenilor, majorități politice construite pe gunoaiele fetide care îngroapă Ploieștiul.

Cum credeți că pesedistul Ganea, unul dintre autorii dezastrului din salubritate, a ajuns șef peste ADI Deșeuri Prahova, în plină administrație liberală a județului?”.

Oricare ar fi rezolvarea, ploieștenii îți doresc o soluționare cât mai rapidă a situației.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele