Dialog nebun între Dan Bittman și doctorul Adrian Streinu-Cercel

0
- Reclama -

Dialog nebun între Dan Bittman și doctorul Adrian Streinu-Cercel. Dan Bittman a făcut declarații halucinante în cadrul unui interviu, contestând măsurile pe care autoritățile le-au luat în contextul pandemiei de coronavirus. Solistul Holograf pune la îndoială și datele furnizate zilnic către populație.

 

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, combate afirmațiile muzicianului.

Dan Bittman a pus la îndoială măsurile autorități, într-o declarație pe care a făcut-o la Gândul Live. Muzicianul a contestat și cifrele anunțate zilnic de autorități. Holograf-istul a afirmat că nimeni nu poate spune care este, de fapt, bilanțul deceselor provocate de coronavirus, din moment ce medicii nu efectuează necropsiile în momentul în care pacienții se sting pe paturile de spital.

Declarațiile lui Dan Bittman, combătute de specialiști

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, combate afirmațiile lui Dan Bittman, într-o intervenție la postul Antena 3. „Nu e nimeni mai deștept sau mai prost decât celălalt”, atrage atenția specialistul, care nu s-a oprit aici.

- Reclama -

„Oamenii ies toți din ture, astfel încât unii încep să plângă în momentul în care ies din acele costume nenorocite ca de pinguini. Imaginați-vă ce înseamnă să stai și să consulți în acel costum. Este ușor să punem sub semnul întrebării absolut orice. Ce vreau să remarc este că ar trebui să ne unim în această problemă.

Din punct de vedere tehnologic, Matei Balș a fost singurul institut din România care în februarie a putut să pună la dispoziție pe platforme PCR modalitatea de determinare a acestui virus și asta am făcut-o cu pregătiri cu mulți ani în urmă.

Încă din 2006 ne-am pregătit, am construit un laborator de genetică moleculară, adică am făcut lucruri, nu am stat să vină cineva din Guvern să ne spună ce să facem și cum să facem.

Studiu japonez: Particulele de coronavirus din aer, eliminate de Plasmacluster, tehnologia anti-coronavirus

După care am început să replicăm acest sistem pe PCR în toată țara, iar acum, da, se găsește sub diferite platforme și se pot face cu sutele de teste pe zi fără probleme. Să știți că testele sunt corecte, au martori, adică martorul se compară cu proba și spune chiar dacă este pozitiv sau negativ. Nu există niciun fel de dubiu.

Problema apare, însă, la modalitatea în care se recoltează din nasul pacientului, ca să spun așa. Dacă iei din vârful nasului, nu o să obții mare lucru, dar dacă iei exact așa cum scrie la carte, atunci testul este corect, cu maximă marjă de sensibilitate.

Discursurile dezbinatoare nu își au rostul în acest moment. Toate sistemele sanitare din lume au clacat, nu e nimeni mai deștept sau mai prost decât celălalt. Toți avem o pandemie și încă doi ani de zile de aici încolo va trebui să facem față și să trecem cu bine dacă vom fi uniți”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Rafila și Streinu-Cercel, pe lista de plată a ”Big Farma”

Dan Bittman spune că: nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ.

„Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat.

„Eu zic să ne protejăm ca specie, dar să avem mintea la noi, să luăm exemplele coerente și bune. Aici informația nu mai există în România, decât cea care trebuie să fie. Noua Zeelandă a terminat-o cu virusul. Trebuiau să fie călare pe ăia, să îi întrebe. Nici în Bulgaria, în Grecia nu sunt aceste probleme. Sunt oameni, ies, nu s-au închis cârciumi, până și în Anglia, nu s-au închis cârciumile” a spus Dan Bittman.

„Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

„E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte? Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a conchis Dan Bittman la Gândul Live.

Vezi și Buchetele de legume și zarzavaturi

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele