Dincolo de glume, Viorica Dăncilă face eforturi să se prezinte onorabil la nivel extern

0

Activitatea externă a premierului Viorica Dancilă, merită o bilă albă, nu neapărat pentru calitate cât mai ales pentru cantitate și insistență.

Viorica Dăncilă a discutat astăzi la telefon cu prim-ministrul Republicii Polonez, Mateusz Morawiecki, ocazie cu care şefa Guvernului de la Bucureşti a reafirmat angajamentul ferm pentru asigurarea de către România a unei preşedinţii de succes la Consiliul UE.Potrivit unui comunicat al Guvernului, discuţia a scos în evidenţă relaţiile bilaterale foarte bune dintre România şi Polonia, care “se dezvoltă continuu şi produc efecte pozitive”, atât pentru cele două ţări, cât şi pentru regiunea Europei Centrale şi de Est. De asemenea, prim-ministrul român şi cel polonez s-au pronunţat în favoarea continuării cooperării în domeniul securităţii, edificate în baza Parteneriatului strategic bilateral, precum şi în domeniul energetic, inclusiv la nivel european.

Pe de altă parte, premierul a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, despre remanierea miniştrilor Dezvoltării şi Transporturilor, iar acesta ştia situaţia.

Citește și: Primăria Capitalei finanţează a doua etapă a proiectului “O şansă pentru cuplurile infertile”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele