Dîncu și PSD, învingători peste români

2
dancu ciolacu psd dincu

Vasile Dîncu, ministru al Apărării și preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a explicat joi, 16 decembrie, că organizaţia din Olt a partidului are cel mai mare scor electoral şi, deci, dreptul să îşi promoveze oamenii. Precizarea a fost făcută după numirea lui Alexandru Stănescu la ANRE.

 

Alexandru Stănescu este fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

Dinastii politice: ANRE ar putea ajunge pe mâna fratelui PSD-istului Paul Stănescu

Potrivit lui Dîncu, partidul și-a asumat atât numirea acestuia, cât și riscurile.

”Cei care îl cunosc pe fratele domnului Stănescu spun că este un om cu experienţă, care se pricepe în zona managementului şi aşteptăm să performeze. Eu nu îl cunosc personal, este vorba şi despre un lucru de care trebuie să ţinem cont, în viaţa nepolitică, viaţa civică, nu se cunoaşte acest lucru, dar în politică, învingătorii de după războiul electoral primesc o parte mai mare decât ceilalţi. Altfel spus, judeţul Olt este pe primul loc, dacă mi se pare, în România, la scorul electoral, şi are dreptul organizaţia respectivă să îşi promoveze oamenii”, a explicat Dîncu decizia din interiorul PSD, la Profit TV.

El a mai arătat că ”faptul că este fratele lui Paul Stănescu nu are trebui să fie un punct în minus”.

”Cred că Paul Stănescu nu l-a lăsat să intre, l-a scos de pe listă intenţionat, tocmai pentru că este fratele lui şi nu vrea să aducă o nouă discuţie privind politca de cadre din noul PSD. Este o decizie asumată. Evident că şi-o asumă Organizaţia Olt, şi sperăm că este o decizie bună”, a mai spus Dîncu.

Parlamentul a votat, săptămâna aceasta, numirea lui Alexandru Stănescu în funcţia de membru în Comitetul de Reglementare al ANRE. Acesta a fost anterior deputat PSD şi preşedinte al Comisiei de Agricultură, din 2017 până în 2020.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele