Cum poate o firmă să devină părtașă la fapte bune: direcționează 20% din impozitul pe profit către Organizația Umanitară CONCORDIA

0
Concordia_Macheta servicii Casa Alexandra_fonduri elvetiene-001

Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă.

Proiectele sale se derulează în București, Ploiești și Ariceștii – Rahtivani, Județul Prahova, adresându-se unui număr de peste 2.000 de persoane numai în 2016.

În perioada ianuarie 2016 – decembrie 2017, a coordonat proiectul „Servicii integrate pentru familii din zone dezavantajate”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă, prin care peste  400 de persoane și familii din Ploiești și zonele adiacente, aflate în dificultate, au beneficiat de sprijin pentru integrare socială, educațională și profesională.

 

Citește și: Peste 400 de persoane și familii vulnerabile din Ploiești au primit sprijin pentru integrare socială, educațională și profesională din fonduri elvețiene

 

Majoritatea activităților au fost desfășurate la Centrul de Servicii Integrate pentru Copii și Familii „Casa ALEXANDRA” din Ploiești. Odată cu încheierea proiectului, pentru a-și continua activitățile umanitare începute, centrul are nevoie de sprijin. Vă puteți implica chiar dvs. în această cauză nobilă, direcționând 20% din impozitul pe profit către CONCONRDIA. Potrivit legii, suma este considerată cheltuială nedeductibilă şi se constituie ca un credit fiscal și astfel nu afectează baza de impozitare.

Mai multe informații despre activitatea organizației puteți afla pe site-ul oficial, www.concordia.org.ro.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele