Director de club bătut de propriul fotbalist

0

Preşedintele clubului Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a dezvăluit că Răzvan Zamfir, directorul departamentului de scouting al formaţiei din Sibiu, a fost bătut de fotbalistul croat Filip Jazvic.

“Clubul a luat o decizie să renunţăm la 2-3 jucători pentru că avem prea mulţi în lot plus că vor mai veni şi alţii. Eu am avut o problemă şi a trebuie să plec, iar Zamfir i-a spus şi lui Jazvic că trebuie să plece de la echipă şi că îi mulţumim pentru tot. Cu menţiunea că vom plăti la timp totul. Jazvic s-a enervat, a început să înjure şi l-a lovit pe Răzvan de două ori cu pumnul. A fost un incident urât, în 18 ani de fotbal nu am mai văzut aşa ceva. Nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat aşa ceva. Am fost cu el la urgenţă, la radiologie, iar acum e lângă mine, dar e şifonat rău. Din fericire nu are fractură, dar e bine. Mâine dimineaţă mergem la medicină legală”, a declarat Iuliu Mureşan.

Preşedintele echipei FC Hermannstadt a precizat că Răzvan Zamfir va depune plângere la poliţie împotriva jucătorului.

Răzvan Zamfir a confirmat incidentul: “El are doi metri ce să-l ameninţ eu pe el? A fost o decizie pe care i-am explicat-o. I-am zis că din punct de vedere tehnico tactic preferăm alt tip de jucător. Aveam o relaţie foarte bună cu el, pentru că pare un băiat foarte ok. Mă cunoaşteţi, nu l-am ameninţat, nu i-am făcut nimic. Nu e adevărat ce susţin apropiaţii lui. Nu am mai pomenit aşa ceva în fotbal. Echipa era la masa de prânz şi după, unii au mai rămas, alţii nu. Am vorbit cu antrenorii, cu lotul, apoi discuţia cu el. Nu vreau să spun mai multe, dar este o anchetă penală în curs. Nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Nu era băut, în niciun caz”.

Citește și: Fostul președinte al statului Peru, arestat în SUA

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele