Directorul economic al Spitalului Universitar din București și-a dat demisia

0

Directorul economic al Spitalului Universitar și-a dat demisia, miercuri, în semn de protest față de managerul spitalului, relatează Digi24. Demisia vine după ce Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP şi Corpului de control al Ministerului Sănătății să realizeze un control la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a verifica modul în care au fost utilizate fondurile alocate de minister.

Totodată, miercuri, unui asistent medical de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care se afla în greva foamei de trei zile, i s-a făcut rău miercuri dimineaţă, iar acesta fiind transportat la Spitalul Militar.

Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti – personal mediu şi auxiliar – au protestat luni, printre nemulţumirile acestora numărându-se “condiţiile de muncă, lipsa de materiale”, dar şi faptul că li s-ar diminua sporurile dacă ar opta pentru vouchere de vacanţă.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP şi Corpului de control să facă o verificare la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a vedea modul în care au fost utilizate fondurile alocate de minister.

Activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se desfăşoară în condiţii normale de lucru, iar pacienţii internaţi nu au avut de suferit, a transmis, luni, conducerea acestei unităţi sanitare, adăugând că nu există lipsă de medicamente, materiale sanitare, dezinfectanţi.

Citește și „Intră muștele de la morgă în blocul operator”! Dezvăluiri șocante despre cum se lucrează la Spitalul Universitar

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele