Disperat, Dragnea vrea suspendare. Gâdea se uită placid și înghite!

0

Liviu Dragnea, condamnat 3 ani și 6 luni pentru abuz în serviciu, vrea suspendarea Președintelui. Bombonica, fosta soție nu și-a recunoscut vina dar a plătit partea sa de prejudiciu de 33 mii lei. PSD-ALDE conduce România cu un guvern de carton, cu Viorica Dăncilă agramată, iar Liviu Dragnea demonizează acțiuni inexistente ale Președintelui, dar nu vorbește despre averea sa imensă, despre peste 20 de milioane de euro plătite de România în contul UE din cauza lucrărilor TelDrum.

Cu un om de televiziune indulgent ca interlocutor, Mihai Gâdea, Dragnea a dat drumul pe Antena3 la un flux verbal cu amenințări fără precedent. Vrea suspendare, dar o vrea ca să scape România de ce?

Liviu Dragnea acuză un președinte aproape limbut de exces verbal, dar arată obosit, măcinat și cu o vină imensă de care nu poate să facă abstracție chiar și pe Antena3. Liviu Dragnea vorbește despre abuzuri din postura unui lider depășit de vremuri, condamnat, dar extrem de bogat.

Liviu Dragnea a răspuns lui Mihai Gâdea la întrebări inutile societății românești, utile doar unui infractor condamnat

„Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban, şi vorbind şi cu oameni din PSD, şi cu oameni din alte partide. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că, dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă Guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul n-a picat. Bun, nici acum nu au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD. (…) Nu-s prost. E clar ca miza principală a lui Iohannis este ca eu să nu mai exist.”, a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

Întrebat dacă el crede că Iohannis a contribuit la condamnarea sa, acesta a spus: “Da. Asta este părerea mea”.

Acesta a povestit că un ofiţer al serviciilor secrete i-a spus că a participat la o întâlnire cu şefii unor instituţii, iar aceştia vorbeau că au “rezolvat un judecător” din dosarul său privind angajările fictive şi vor lucra în continuare pentru a-i face să-l condamne.

“Este un ofiţer, nu îi dau numele pentru că sunt un om de caracter, care mi-a zis că a participat întâmplător la o discuţie cu nişte şefi din nişte instituţii şi care au zis “Domnule, deocamdată am rezolvat doar un judecător, dar lucrăm în continuare”. Eu nu îi dau numele, este militar, dacă ţine la onoarea militară şi nu are mize mici şi nu vrea să stea cu piatra asta pe inimă toată viaţa, poate ar fi bine să iasă să spună lucrurile astea, pentru că mâine ar putea să i se întâmple lui aşa ceva”, a mai spus ldierul social-democraţilor.

Liviu Dragnea a spus că ofiţerul este de serviciile secrete şi este activ.

Citește și Liviu Dragnea declară că: “NATO și UE au finanțat și susținut statul paralel”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în 21 iunie la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Ceilalţi inculpaţi în acest dosar au primit închisoare cu suspendare, cu excepţia fostului director executiv al DGASPC Teleorman, Floarea Alesu, condamnată la trei ani şi şapte luni de închisoare cu executare. Decizia instanţei supreme nu este definitivă, putând fi atacată la completul de cinci judecători.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele