Liviu Dragnea declară că: “NATO și UE au finanțat și susținut statul paralel”

1
- Reclama -

Invitat la un post de știri, Liviu Dragnea a declarat că UE și NATO ar trebui sa se mai abțină să se exprime în problemele interne, pentru că și aceștia ar purta o parte din vină, contribuind prin unele finanțări la crearea a ceea ce el și restul coaliței numește “stat paralel”.

Șeful PSD a mai spus că protestul de sâmbătă susținut de PSD a fost primul dintr-un lung șir care va continua, dând de înțeles ca tema viitorului protest ar putea fi pe economie.

„Am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, NATO, UE au spus că ne învață democrația. Ar trebui să/și asume cu toții această responsabilitate, pentru că parțial au finanțat și susținut public acest stat paralel. La ei acasă nu sunt protocoale secrete, nu se fac arestări pentru spectacol. S-a tot spus, am vorbit și cu oficiali și îmi spuneau: Românii protestează.

Acuma au venit câteva sute de români care au protestat. Noi am început această acțiune de protest, dintr-un șir de proteste. Am tot sperat că nu este nevoie să ducem lupta și pe partea economică, de a corecta, odată dusă lupta în stradă nu mai poate fi luată de acolo. Eu știu mai bine ca oricine ce forță are PSD. Au prins gustul”.

Întrebat ce părere are despre mitingul PSD care a avut loc sâmbătă seara în Piața Victoriei, al treilea om în stat a spus: ”Simt aceeași emoție ca aseară, a fost o emoție puternică în piață, a fost o descărcare a tuturor celor care au fost în piață. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive, de a protesta împotriva acestui sistem odios, pe care îl gesionează o mână de securiști, patronat de Klaus Iohannis și toți ceilalți.

- Reclama -

Un alt motiv este că am fost provocați. Nu te poți aștepta ca un partid ca PSD, să-l ameninți, să-l jignești, să-l insulți și să te aștepți că nu reacționează. Ăsta a fost mitingul mic. Va fi un miting uriaș, într-o altă locație. Al treilea motiv a fost de a avertiza societatea”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și Dragnea despre Iohannis: Dacă va face greșeala fatală să nu aplice o decizie a CCR, se poate ajunge la orice

De Vlad Mitu

- Reclamă -

1 comentariu

  1. Unde va face alt miting? Pe Luna? Ii va duce pe vreun stadion si va inchide portile ca sa nu mai plece oamenii cand isi descifreaza el discursul mizerabil? Ne va scoate pe toti cu mitraliera la spate, in piata, ca pe vremuri „cu arcanul la oaste?” Omul asta nu mai are contact cu realitatea? Nu isi da seama ca oamenii sunt satui de el si ai lui pana in gat?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele