Dragnea îl amenință cu suspendarea pe Iohannis

0

După mitingul PSD unde a avut mai multe mesaje de luptă împotriva  “statului paralel”, azi Liviu Dragnea a trecut din nou la o serie nouă de amenințări, iar șeful statului nu a scăpat de săgeți.

Șeful PSD a declarat la Antena 3 că un eventual refuz al președintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe șefa DNA, Laura Codruța Koveși, ar fi o „greșeală fatală” pentru șeful statului, iar “PSD nu va sta cu mâinile în sân”.

„Am spus că suntem hotărâți să mergem până la capăt. Eu nu sunt prezicător și nu știu ce va face președintele Iohannis. Dacă va face greșeala fatală să nu aplice o decizie a CCR, această încălcare nu ne va lăsa indiferenți. Nu putem să stăm cu mâinile în sân. Vom utiliza tot ce avem la dispoziție, civic, legal, constituțional”, a declarat șeful PSD, la Antena 3.

Întrebat dacă într-un astfel de scenariu se poate ajunge la suspendare, Dragnea a răspuns: „se poate ajunge la orice”. Liderul PSD a spus că își va asuma asta „indiferent de costuri”.

Citește și Primarul PSD care îl numea penal pe Dragnea, la un pas de a fi exclus:”Acest miting a fost făcut pentru Dragnea”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele