Primar PSD aproape exclus din partid: ”Acest miting a fost făcut pentru Dragnea”

0

Vladimir Petruț, primarul PSD din Cavnic, care în urmă câteva zile îl numea penal pe șeful PSD, este aproape de a fi exclus din partid. Cu toate acestea, primarul nu pare a fi intimidat și continuă să își condamne colegii care îl susțin pe Dragnea.

Acesta declară faptul că mitingul de ieri seară a avut loc doar pentru Liviu Dragnea. Vladimir Petruț spune că nu are de gând să stea cu capul plecat în fața nimănui și că i se pare că suntem ”mai rău ca înainte de 1989” dacă nu are voie să îșî exprime prorpiile sale idei. Primarul dă de înțeles că e pregătit să înfrunte „gaşca asta care acum a capturat partidul”.

“Vreau să vă spun că înainte de a ieşi în public şi de a critica, am ieşit din cabinetul preşedintelui cu care am avut o discuţie şi i-am spus că foarte mulţi membri consideră că mitingul e o prostie crasă. Aşa s-a ajuns în PSD că nimeni nu are curaj să spună că acest miting a fost făcut doar pentru liderul PSD, nu pentru guvern. (…) Eu nu vreau să plec capul în faţa nimănui. Dacă nu voi putea în această ţară să îmi exprim punctul de vedere, consider că suntem mai rău ca înainte de 1989. Eu am treabă cu gaşca asta care acum a capturat partidul”, a spus Petruţ într-o intervenţie telefonică la Realitatea. TV.

Primarul Vladimit Petruț a mai avut cuvinte dure la adresa colegilor săi din partid cu câteva zile în urmă, când îl numea penal pe șeful partidului PSD Liviu Dragnea. Iată o parte din declarațiile făcute de primar cu doar câteva zile în urma mitingului PSD:

“Prostia asta de miting. Cum să faci un miting în capitala țării când tu conduci țara? Tu ai prefecți, primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim-ministrul, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți face legi, poți să faci dezbateri publice (…) Sau mergi cumva să-l aperi pe penalul Dragnea? Domnul Dragnea este condamnat penal, este penalul Dragnea!”

Citește și PSD: „Cum să faci miting când conduci țara? Sau mergi să-l aperi pe penalul Dragnea?”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele