PSD: „Cum să faci miting când conduci țara? Sau mergi să-l aperi pe penalul Dragnea?”

1

Șeful PSD Liviu Dragnea primește o lovitură chiar din propriul paritd. Primarul PSD din Cavnic, județul Maramureș, nu este de acord cu miting PSD organizat sâmbătă, 9 iunie, în Piața Victoriei. Mai mult, Vladimir Petruț spune că această manifestație este pentru „penalul Liviu Dragnea”. Declarația a fost surprinsă cu un telefon mobil, într-un studio de televiziune local.

„Prostia asta de miting. Cum să faci un miting în capitala țării când tu conduci țara? Tu ai prefecți, primarii 80%, tu ai președinții de consilii județene, tu ai prim-ministrul, tu ai Guvernul României, tu ai Camera Deputaților, tu ai Senatul, poți face legi, poți să faci dezbateri publice (…) Sau mergi cumva să-l aperi pe penalul Dragnea? Domnul Dragnea este condamnat penal, este penalul Dragnea!”, a spus Vladimir Petruț, primarul PSD din Cavnic, județul Maramureș.

Întrebat dacă nu e președintele partidului din care face parte, edilul maramureșean răspunde: „Nu-i condamnat penal?”

„Nu poți să mergi să fii alături de un condamnat penal. Părerea mea e că acest miting e pentru iubitorul poporului condamnatul penal Liviu Dragnea”, a subliniat el.

Primarul din Cavnic a detaliat și alte probleme, organizatorice, ale acestui miting.

„Pleacă autocarul din Maramureș, trebuie să călătorească minim 10 ore, ajung seara la 6-7, pun oamenii în stradă patru-cinci ore, și-napoi îmbarcă-i în autocar. Oamenii ăia timp de o zi nu fac baie, nu folosesc un WC… Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?! Chiar nu se gândesc?”, a mai spus Vladimir Petruț.

Tema mitingului a fost schimbată în mai multe rânduri, la început fiind prezentat  ca un miting pentru susținrea familie tradiționale, după aceea pentru susținerea actualului premier, pentru ca în cele din urmă sa fie contra “abuzurilor din justiție”. Mitingul organizat de PSD va avea loc în 9 iunie de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei.

Citește și Tăriceanu: ALDE va aduce 20.000 de oameni la mitingul PSD

De Vlad Mitu

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele