Dodon duce Moldova spre evul mediu

0

Se poate și mai rău! Românii sunt un popor predominant creștin ortodox, însă vecinii noștri din Republica Moldova, conduși cu habotnică manipulare de președintele pro-rus sunt pe cale să fie victimele propriei religii, dacă dezinformarea și reaua credință fac posibile răspânidrea mesajelor președintelui Igor Dodon.

Citiți și Igor Dodon îl vrea pe Traian Băsescu Persona Non Grata în Republica Moldova

„Dacă vă intrebați dacă se poate și mai rău… DA, se poate. Mai mult chiar: Yes, WE can!

Într-o țară în care se vorbește aceeași limbă… o țară ai cărei politicieni vor să o întoarcă în evul mediu folosindu-se de mitul “cetății asediate”, de străvechile povești despre cum străinii* vor răul țărișoarei și despre cum orice modernizare a societății este împotriva credinței strămoșești.

Un călugăr pe nume Nicolae scria acum câteva decenii, după ce alți patrioți îl închiseseră folosind cam aceleași povești, cam așa: “Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proşti. Ne cheamă să fim buni, blânzi, cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi.”

—————
*în cazul în care vă întrebați cine sunt străinii cei răi… eh, în principal noi, românii. “Vecinii din Vest care nu îl mai au pe Dumnezeu” – vă sună cunoscut?”, scrie Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele