Doi deținuți au fost eliberați din greșeală de la Jilava

0

Două persoane puse în libertate eronat miercuri de Penitenciarul Bucureşti-Jilava au fost reîncarcerate, iar conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a dispus efectuarea de verificări.

 

„Miercuri (…) Penitenciarul Bucureşti-Jilava a pus în libertate, în mod eronat, înainte de expirarea duratei pedepsei privative de libertate, două persoane condamnate. Sesizată în timp scurt, eroarea funcţionarilor responsabili cu gestionarea documentelor de evidenţă a fost notificată structurilor MAI, în vederea acordării de sprijin pentru localizarea şi reîncarcerarea celor două persoane. În jurul orei 23.00, acestea au fost identificate şi conduse la Penitenciarul Bucureşti-Jilava, pentru continuarea executării pedepsei”, potrivit unui comunicat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava transmis, joi, Agerpres.

Conducerea ANP a dispus efectuarea de verificări în vederea identificării cauzelor şi vulnerabilităţilor privind activitatea Sectorului Evidenţă Deţinuţi, urmând ca, în raport de concluzii, să fie dispuse măsuri, în conformitate cu prevederile legale, a adăugat Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Citește și: CFR se modernizează. Licitație pentru linia Bucureşti Nord – Jilava – Giurgiu – Nord Frontieră care va costa peste 500 milioane lei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele