Doi jucători de de la FCSB, care nu mai sunt doriți de Becali, merg în cantonament cu echipa

0

”Oricine vrea să-i ia, poate să-i ia, dacă-i convinge”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali în urmă cu câteva zile și se părea că cei doi nu vor face deplasarea în Spania. În cele din urmă, finanțatorul FCSB s-a răzgândit și le-a permis acestora să meargă în cantonament alături de restul colegilor.

 

Adi Popa și Cristi Manea sunt împrumutați de FCSB 

 

Atât Popa, cât și Manea sunt jucători împrumutați și este greu de crezut că Gigi Becali se va răzgândi și-i va păstra la echipă, mai ales că pentru jucătorul de 22 de ani ar trebui să achite peste două milioane de euro.

Totuși, dacă renunța în acest moment la tânărul internațional, Vintilă ar fi rămas doar cu Valentin Crețu ca soluție pentru postul de fundaș dreapta, iar în cazul în care acesta s-ar accidenta sau ar fi suspendat, tehnicianul ar trebui să improvizeze.

22 de ani are Cristi Manea.

3,8 milioane de euro este cota de piață a lui Manea, conform transfermarkt.com

 

Adi Popa își termină contractul cu Reading, în vară

 

În ceea ce-l privește pe Adi Popa, acesta este împrumutat de Reading până la finalul sezonului, și chiar dacă are șanse foarte mici să joace la FCSB, e greu de crezut că va pleca în această iarnă, ținând cont de faptul că salariul său este unul foarte mare. În vară, Popa devine liber de contract și va putea semna cu orice echipă.

31 de ani are Adi Popa.

800.000 de euro este cota de piață a lui Popa, conform transfermarkt.com.

 

FCSB, cantonament în Spania

 

FCSB s-a reunit pe 7 ianuarie, iar Bogdan Vintilă și staff-ul său au stabilit ca jucătorii de la FCSB să facă o scurtă perioadă de pregătire la baza echipei din Berceni, urmând ca pe 11 ianuarie să plece în cantonament în Spania, la Marbella.

FCSB va sta în Spania până pe 23 ianuarie, când va reveni în țară, chiar cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Liga 1 se va relua în weekend-ul 31 ianuarie – 2 februarie.

În Spania, elevii lui Bogdan Vintilă vor disputa patru partide amicale, împotriva celor de la FC Basel 1893, Karlsruher SC, FC Lokomotiv Moscow și Jeonbuk Hyundai Motors FC, ultima echipă fiind proaspăta campioană a Coreei de Sud.

Citește și: Cristi Borcea: “Gigi Becali s-a dus la pușcărie din cauza mea!”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele