Doi liberali se jignesc pe Facebook din cauza Referendumului pentru familie: “Sunt coleg de partid cu un cretin”, răspuns: “Esti un sobolan”

0

Mihai Voicu, deputat PNL, şi Mihail Neamţu, cel care a devenit membru PNL recent, au ajuns să se jignească reciproc pe Facebook, din cauza Referendumului. Voicu nu susține referendumul și a scris că se simte inconfortabil să fie coleg de partid cu un cretin, referirea fiind clară la Mihai Neamţu, aprig susţinător al familiei tradiţionale.

“Așa, în general, vreau să vă spun că mă simt extrem de inconfortabil atunci când sunt coleg de partid cu un cretin”, a scris Mihai Voicu.

În replică, Neamţu i-a răspuns direct pe Facebook lui Voicu, chiar la postarea care îi era dedicată. Iată ce i-a scris Neamţu: “Dumneata ești un șobolan al cooperativei de frecat menta și cheltuit bani publici. Ai trădat Diaspora și ești o rușine”

Prietenii de pe Facebook i-au sărit imediat în ajutor lui Mihai Voicu și i-au transmis lui Mihail Neamțu că a fost cârpa lui Traian Băsescu și că a fost penibil, motiv pentru care nu ar mai trebui să iasă public o perioadă.

Totul a plecat de la o emisiune la Realitatea TV, în care Mihail Neamțu și-a exprimat părerile conservatoare despre familie și credință.

Citește și Lider PNL, lovitură pentru susținătorii referendumului:Bannerele mari sau cele care reproduc drapelul vor fi îndepărtat

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele