„Domnul Profesor” îi răspunde lui Țuțuianu: „Nu mi-am propus niciodată să devin europarlamentar. Locul meu e aici, în România, unde mai am multe de facut”

0

Mogulul Dan Voiculescu susține, după apariția unor înregistrări în care Adrian Țuțuianu spune că acesta își dorește să devină europarlamentar, că afirmația nu este corectă.

„Am citit în spațiul public că doresc să devin europarlamentar.

Afirmația este incorectă.

Nu mi-am propus asta niciodată.

Locul meu este aici, în România, unde mai am multe de facut”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

România TV a difuzat, joi seara, o nouă înregistrare în care Adrian Țuțuianu povestea, într-o întâlnire la Găești, că Antena 3 e împotriva PSD dintr-un singur motiv.

Vicepreședintele PSD și lider al organizației din Dâmbovița, Adrian Țuțuianu le povestea colegilor de la Găești, în luna septembrie, cum televiziunea de știri patronată, în trecut, de Dan Voiculescu, nu mai e favorabilă social-democraților. Țuțuianu a explicat și motivul: Voiculescu ar vrea ca social-democrații să dea legea amnistiei. Așa, Voiculescu ar putea candida la alegerile europarlamentare din mai 2019.

„De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European”, a spus Țuțuianu, conform înregistrării.

Citește și Regizorul Stere Gulea:De doi ani de zile ei nu fac altceva decât să facă legi ca să-l scape pe Dragnea de inchisoare! Păi dacă ai furat atâta, nenorocitule, de ce să scapi de pușcărie?

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele