„Domnul profesor” rememorează eșecul USL și “forțele oculte” care l-au ajutat pe Băsescu în 2012

0

“Profesorul” Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, condamnat la 10 de ani de închisoare cu executare în dosarul „Telepatia”, marchează printr-un articol publicat pe blog cei 11 ani de la prima suspendare a lui Traian Băsescu, din 2007. Voiculescu nu uită să-i taxeze pe Crin Antonescu şi Victor Ponta, pe care îi acuză că au eşuat după ce le-a lăsat pe mână proiectul USR.

“Zilele acestea s-au împlinit 11 ani de când, pentru prima oară în istoria României, un președinte a fost suspendat. Comisia parlamentară pe care am condus-o nu a reușit atunci să convingă poporul român că Traian Băsescu va diviza societatea românească făcând ca dușmănia dintre oameni să se transforme într-o normalitate.După 4 ani, am făcut o nouă încercare prin realizarea strategica a proiectului USL care, lăsat pe mâna lui Crin Antonescu și Victor Ponta, a eșuat.

Mogulul nu evită sa readucă din nou în discuție așa zise “forțe oculte care l-ar fi păstrat pe Băsescu la putere după referendumul din 2012.

” În 2012, s-a încercat din noua schimbarea regimului discreționar și abuziv al lui Traian Băsescu. 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui Băsescu. Forțe oculte au ignorat voința populară și Băsescu a rămas încă 2 ani în funcție, continuând abuzurile și crimele odioase”, scrie Dan Voiculescu pe blog.

Voiculescu spune că România are dreptul la prosperitate și civilizație, care nu vor veni până cei vinovați pentru cum arată in prezent țara nu vor fi pesepsiți. Acestă declarație vine în contradicție cu politica uneia dintre televiziunile de știri pe care le patronează, televiziune duce o politcă bazată pe neîncredere la adresa întregului sistem judiciar, căruia i se aduce de foarte multe ori acuzații nefondate venite din partea unor politiceni care au probleme cu legea.

“România are dreptul la statutul de țară civilizată și prosperă în Europa”. “Este un lucru care nu va fi posibil până când cei vinovați nu vor fi pedepsiți, și un proiect de țară realist și științific elaborat nu va fi adoptat de puterea politică de la București”, mai afirmă mogulul.

Citește și Judecătorul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu: Am deranjat interesele politice și economice ale fostei Securități

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele