Dosarul Colectiv: Curtea de Apel discută deja reunirea cauzelor

0

Curtea de Apel București a pus în discuție, din oficiu, marți reunirea cauzelor, după ce luni a decis disjungerea dosarului. Judecătorii au amânat luarea unei decizii pentru miercuri.

 

Judecătoarea Adina Preotria Dumitrache, de la Curtea de Apel București, care face parte din completul care dezbate procesul Colectiv, a avut o ieșire neobișnuită în timpul ultimelor discuții, aflate în desfășurare.

Pe fondul unor rumori declanșate după un conflict între magistrat și procurorul DNA, Dumitrache le-a spus celor prezenți în sala de judecată „Ați înnebunit sau ce?! Am și eu limitele mele! Nu îmi dați mie lecții de drept că știu foarte bine cum să manageriez ședința!”.

Vezi și Curtea de Apel Bucureşti a decis să formeze două dosare Colectiv

Ulterior, judecătoarea a suspendat ședința de judecată și a revenit în sală, încercând să pară calmă, conform unor surse participante la proces. Judecătoarea s-a contrat cu procuroarea DNA pe motiv că nu se mai justifică prezența reprezentantului Parchetului anticorupție în sală din moment ce partea de dosar instrumentată de DNA (n.red. în care este protagonist Cristian Popescu Piedone) a fost disjunsă.

După reluarea ședinței, judecătoarea nu i-a permis procuroarei DNA să pună concluzii în dosarul cu patronii și cu artificierii. Procuroarea DNA a plecat de la prezidiul acuzării și a spus că se așează în sală ca orice cetățean.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele