Drăghici pe urmele prietenului Dragnea: inculpat oficial la DNA

0

Mircea Drăghici a confirmat la ieșirea de la DNA că a fost înștiințat de DNA că are calitatea de inculpat în dosarul sifonării banilor de la partid.

Drăghici, fostul trezorier al PSD, a intrat în sediul DNA cu puțin înainte de ora 9 și, întrebat de ziariști de ce a fost chemat, a spus că nu știe.

Drăghici a fost pus sub urmărire penală de DNA la începutul lunii aprilie pentru delapidare și utilizarea subvențiilor primite de PSD din bani publici în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.

DNA susține, într-un comunicat de presă, că ”în calitate de trezorier al unui partid (PSD – n. red.), având atribuții de gestionare și administrare a bunurilor și fondurilor bănești aparținând formațiunii politice respective, suspectul și-ar fi însușit suma de 380.000 euro prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil, având un caracter simulat, folosind astfel suma de bani provenită din subvenții în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parțială în proporție de peste 2/3 a unui imobil”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele