Dragnea, caz social nu are bani să plătească fotocopiile dosarului său. Ponta propune ca mincinosul să demisioneze din Parlament și din politică

0

Liviu Dragnea aproape în lacrimi a spus duminică seară în platoul România TV că nu are bani să facă o copie după dosarul în care este acuzat de fapte de corupție în care susține că a fost denunțat de „Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva”. În replică, Ponta susține că va solicita Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) o cerere oficială prin care să i se comunice calitatea procesuală în dosarul în care liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, este anchetat şi îi propune acestuia că, dacă îi aduce o copie după denunţul lui, îşi va da demisia din Parlament.

Citiți și Viorica Dăncilă vrea o relaţie corectă cu preşedintele Iohannis

Victor Ponta îi propune lui Dragnea să îşi dea demisia din Parlament în cazul în care nu va putea dovedi că el este denunţătorul.

„Dragnea Mincinosul National tocmai a spus din nou la televizor ca eu l-am denuntat! Dar nu poate sa aduca o copie dupa denuntul meu ca nu are bani! Asa mincinos care sa isi bata joc de toata lumea nu am vazut!

Din respect pentru membrii si alegatorii PSD trebuie sa lamurim definitiv acest lucru ! Oamenii merita sa stie adevarul.

Ii propun public sa procedam dupa cum urmeaza : el daca aduce o copie dupa denuntul (pretins) al meu in aceeasi zi imi dau demisia din Parlament si nu voi mai face politica / daca insa ii aduc eu un document oficial care sa ateste inca o data ca sunt un simplu martor ( ca si Teodorovici, Grindeanu, etc) si nu am depus niciodata vreun denunt penal contra lui atunci isi da el demisia din Parlament si din PSD!! Simplu si clar – hai mai Dragnea Mincinosule, ai curaj?

Ps – eu voi face maine cerere oficiala catre DNA sa imi comunice calitatea procesuala in acel dosar (denuntator sau martor)! Dragnea Mincinosul fiind inculpat poate maine sa ceara o copie a declaratiei mele si sa o faca public ( am inteles ca nu are bani sa copieze – ii platesc eu fotocopie de 5 pagini)!”, a scris Ponta pe Facebook.

“Turnătorii din dosare îi ştiu, doamnă. Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva. Nu vreau să îi fac vedete. O să discutăm despre asta”, a afirmat Dragnea la România TV.

Tot duminică seară, Dragnea a susţinut că a depus o plângere la DNA pe motiv că procurorii au refuzat să îi pună la dispoziţie o copie a dosarului în care este anchetat în format electronic.

El a declarat, la acelaşi post de televiziune, că procurorii îi pun la dispoziţie documentele doar pe suport de hârtie, iar cheltuielile pentru multiplicarea lor sunt mult mai mari în raport cu veniturile sale.

Dragnea susţine că singurul său venit este indemnizaţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, iar multiplicarea documentelor de la DNA ar costa peste 100.000 de lei.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele