STENOGRAME VIDEO Țuțuianu: “Dacă pleacă 10 inși de la Camera Deputaților, da, Camera Deputatilor s-a închis”

0

Problemele continuă pentru Liviu Dragnea! Adrian Țuțuianu, le-a spus primarilor din Dâmbovița, într-o ședință, că PSD are o majoritate fragilă la Camera Deputaților, față de Senat.

România TV a prezentat, miercuri seara, înregistrarea cu Țuțuianu în care acesta amenință că dacă lucrurile nu se schimbă în PSD, vor urma blocaje în adoptarea legilor în Parlament.

“Am semnat trei, pentru că aștia trei am avut cel mai mult curaj, și-am venit să facem și bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susțină mai mulți. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să știți că puterea, și am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD. Există câte unul-doi care pot pleca. Dacă pleacă 10 inși de la Camera Deputaților, da, Camera Deputatilor s-a închis. La Senat trebuie să avem 69, noi suntem 72, dacă mai punem și ALDE 12 ne facem 84. Dacă mai punem și UDMR, care sunt cred vreo 8 sau vreo 9, noi avem majoritate mult mai solidă. Dar, atenție, Camera Deputaților e cameră decizională în majoritatea legislației. Doar pe administrație, politică externă și învațământ și apărare, Senatul e camera decizională. Deci, practic, blocăm tot dacă lucrurile nu se schimbă”, a spus Adrian Ţuţuianu.

Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD: Suntem pe cale să pierdem tot dacă nu facem ceva!

Adrian Țuțuianu, vicepreședinte PSD: Suntem pe cale să pierdem tot dacă nu facem ceva!DETALII – https://goo.gl/dZ1M12(sursa: Romania TV)

Publicată de stiripesurse.ro pe Miercuri, 10 Octombrie 2018

 

Citește și Mihai Sora:Orice dictatura incepe cu divinizarea unei persoane! Si atunci e cam tarziu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele