Dragnea dă în judecată Inspecția Judiciară, ”DNA-ul” lui Toader

0

Liviu Dragnea a deschis un proces la Curtea de Apel Bucureşti în care contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care i s-a respins o plângere împotriva procurorilor de la DNA care instrumentează dosarul Tel Drum.

Procesul a fost deschis luni la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ, fiind intentat Inspecţiei Judiciare – Direcţia de Inspecţie pentru Procurori, având ca obiect “anulare rezoluţie IJ 8009/ij/1976/dip/2018”.

Procesul nu are deocamdată fixat un termen de judecată.

Citește și Tudorel Toader spune că nu îl intereseaza opinia CSM: Indiferent dacă pe 8 octombrie dă sau nu aviz pentru Adina Florea, voi trimite propunerea la președintele Iohannis

Potrivit unor surse judiciare, infractorul condamnat la 3 ani și 6 luni, Liviu Dragnea contestă o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care i s-a respins o plângere făcută împotriva procuroarei Alexandra Lăncrănjan de la DNA, cea care desfăşoară ancheta în dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În dosarul Tel Drum, aflat la DNA, Liviu Dragnea este este urmărit penal pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârşite în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele