Infractorul Liviu Dragnea, Vasile Dâncu și Doru Bușcu deasupra unui tort cu minioni: poporul român

0

PSD-istul Liviu Alexa, apropiat lui Liviu Dragnea, a publicat o imagine cu infractorul Liviu Dragnea înconjurat de influentul ziarist/șef de ziar Doru Bușcu și ”eminența cenușie” a PSD, Vasile Dâncu. Este vorba de un ”cuplet” care se presupune că s-ar fi întâmplat în 28 octombrie 2015, de la sărbătorirea zilei de naștere a lui Dragnea și la scurt timp după ce fusese ales președintele partidului (12 octombrie).

 

Este prima probă a relațiilor foarte apropiate dintre Doru Bușcu și Liviu Dragnea. Liviu Alexa confirmă că jurnalistul de la Cațavencii încasa bani de la PSD și îl consilia pe Dragnea, proaspăt ales șef al PSD.

Este deja de notorietate că Doru Bușcu încasa de la PSD, prin intermediul unor firme de consultanță, cei mai mulți bani din sumele primite de partid drept subvenție de la stat.

Vezi aici informația și reacția lui Bușcu

Dâncu a fost ales sâmbătă la Congresul PSD în funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, parte din noua echipă de conducere a PSD a lui Marcel Ciolacu.

Liviu Alexa publică fotografia cu Bușcu, Dragnea și Dâncu în contextul în care ziarul Cațavencii condus de Doru Bușcu publică pe prima pagină un pamflet care vizează noua conducere a PSD, din care face parte și Vasile Dâncu.

Liviu Alexa, explică și simbolistica tortului cu minioni:

”Suntem în anul 2015 și capodopera de desene animate Despicable Me (Minions) a avut un succes năucitor, culmea, mai mult în lumea adulților. Minionii, caractere ficționale, haioase, incapabile să vorbească și, deci, fără posibilitatea de a fi auzite, comportându-se copilărește, seamănă cu noi, pulimea. Minionii sunt poporul român, folosibil și folosit de diverse partide, manipulabil mai dihai ca o sectă de baptiști ce văd un extraterestru coborând din ceruri. Și, în film, pe bune, ca și în viață, tot pe bune, minionii ajung să fie recrutați și să lucreze pentru cele mai demne de dispreț personaje – pentru ticăloși, hoți, infamii bandiți, printre care și Felonius Gru, poate cel mai demn de dispreț personaj.

Suntem în 2015 și Liviu Dragnea își sărbătorește ziua în fața tortului, zâmbește relaxat înconjurat de două personaje, de doi apropiați, cu adevărat apropiați: Geniul și Prietenul. Geniul e Doru Bușcu, care îi dă sfaturi lui Liviu, abia ales președinte al PSD, și căruia îi prevede un mare viitor. Prietenul, cu P mare, este Vasile Dâncu, omul căruia Liviu i se confesează ca un frate, așa cum și Liviu este fratele pe care Vasile nu l-a avut. În fața lor, oameni ce, la un moment dat, în doar câteva luni vor începe să conducă și să fasoneze România, un tort absolut haios cu niște minioni simpatici supervizați de la înălțime de infamul Gru.

Dacă ar fi să fim măgari, pe profesorul Dâncu l-am asemui cu Professor Flux, care, în desenul animat, își este și minion, dar sieși își este și stăpân. Dacă ar fi să fim porci, pe Doru Bușcu l-am asemui cu Herb Overkill, inventatorul care creează diverse arme, poate chiar și de manipulare.

Deși au trecut atâția ani de atunci și, chiar dacă astăzi știu mai multe și mă răsfăț că sunt puțin mai înțelept decât atunci, încă nu îmi dau seama cine o fi cu adevărat infamul Gru. De ar fi fost Liviu infamul Gru, nu ar fi ajuns la pârnaie, părăsit de prieteni și de propriul său partid.”

Mai multe aici: Ziaruldecluj.ro

Vezi cum îți cureți aerul din casă: casoteca.ro – MAGAZIN

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele