Dragnea a descoperit un plan de destabilizare a României

Alexandru Ionescu

Când dușmanii interni nu mai sunt suficienți apar sau sunt inventați dușmani externi. Planul este pus în aplicare și de către PSD, care vede la tot pasul oameni răi dispuși să zădărnicească grandiosul proiect de guvernare zămislit de Liviu Dragnea. Prezent la Antena 3, președintele PSD a prezentat poporului ultimele pericole:

„Există un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru care a fost alimentat cu faptul că nu o să avem venituri pentru legea salarizării, că nu o să putem să facem veniturile pe care le-am prognozat, că nu o să avem creșterea economică prognozată și aceasta cu pensiile pentru a genera în Comisia Europeană ceva nemaiauzit, nemaiîntâlnit și neprevăzut în tratat și anume pentru a forța Comisia Europeană să declanșeze o procedură de deficit excesiv pe prognoză, adică să nu aștepte sfârșitul anului și să spună de acum declanșăm procedura de deficit excesiv pentru că noi credem, după toate semnalele care vin din spațiul public în România, că Guvernul nu va realiza ținta de deficit. (…) Este un plan complex, urât, murdar cu care o să ne batem. Le transmit celor care ticluiesc planul ăsta că dacă îl continuă, o să discutăm și mai deschis. Vorbim la cel mai înalt nivel. Să nu credem că vorbim la nivelul doi sau trei „.

Chiar dacă nu a vrut  să se lanseze în supoziții, Dragnea a precizat că planul este ticluit la „cel mai înalt înalt nivel”.

 

 


Citeste si...  Nicolae şi Nicolicea au rămas fără funcţie în Parlament
Distribuie articol:
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *