Dragnea despre declarațiile PSD privind organizarea alegerilor și a referendumului în secții diferite: „Copiii spun lucruri trăsnite”

1

Declarațiile lui Liviu Dragnea vin la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va convoca referendum pe 26 mai, în aceeași zi cu alegerile europarlamentare.

Întrebat despre o eventuală separare a secțiilor de votare pentru alegerile europarlamentare și referendum, Liviu Dragnea a negat această posibilitate: ,,Cine a spus? Copiii spun lucruri trăsnite!”. De asemenea, liderul PSD susține că Guvernul nu va modifica Legea Referendumului prin OUG. Mircea Drăghici a declarat că ,,legea nu ne permite decât secții de votare diferite”.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea:

La întâlnirea de la Cotroceni președintele Iohannis a arătat că el consideră instituțiile din Justiție ca fiind în subordinea președintelui. La acea întâlnire mi-a pronunțat numele spunându-le celor prezenți că legile justiției sunt făcute ca să scap eu de pușcărie.

Sunt cuvintele spuse de președintele României. Din fericire, majoritatea celor prezenți au respins acest tip de abordare.

Unii dintre cei prezenți au propus să se discute despre referendum, ce să discute președinta ÎCCJ, a CSM despre referendum cu Iohannis? Ce să discuție asociațiile de magiistrați? Referendumul este un truc politic al acestui om. Pentru mine este foarte clar că mesajul a fost dur transmis către Înalta Curte. Nu am încredere că va fi un proces corect.

Se alintă, a zis că de ce ne e frică de referendum? Cărui psdist îi e frică? Nu avem de ce. Legea referendumului e foarte clară, si referendumul și alegerile se organizează în același loc.

PSD nu își face o strategie pentru referendum, are 2 obiective foarte clare: să guverneze această țară și să continue creșterea economică și să aibă o campanie foarte bine organizată pentru europarlamentare.

Eu vă înțeleg obligațiile, e ultima intrebare despre referendum despre care discutam. Sigur nu se va modifica legea referendumului prin OUG.

Sursa: biziday.ro

Citește și Dragnea, în emisiunea lui Gâdea: Minți cu nerușinare!

1 comentariu

  1. Dimofte Petrude pe fix furios.
    Omul (??!!) este asemenea unei bule de spumă care, odată ridicată în aer dintre talazuri de briza nopții, încercă să se înstăpânească samavolnic și ridicol asupra mării.
    Noi, românii, câți om mai fi rămas, aveam o vorba ucigătoare pentru cei aidoma ipochimenului : “Ia-le, bă, tu pe toate !”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele