Dragnea, despre protestatarii #rezist de după miting: „Erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări”

0

Întrebările protestatarilor #rezist l-au deranjat pe Liviu Dragnea. Acesta i-a calificat pe cei care i-au cerut socoteală după mitingul PSD drept „șobolani”. Recent, șeful PSD îi numea șobolani pe doi foști premieri ai României fără a da nume.

„Aseară, am plecat de la scenă la mașină. (…) Erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanți la miting, încărcați cu adrenalină, puteau fi nervoși”, a declarat Dragnea, la Antena 3, precizând însă că situația nu a degenerat.

Liderul PSD îi acuză din nou pe protestatari de faptul că ar fi plătiți, fără a veni cu niște exemple sau argumente. Mai mult, Liviu Dragnea spune despre acești protestatari că ar susține “un stat polițienesc, un sistem de poliție politică”.

„Ăștia s-au organizat în felul ăsta, puși de cine îi finanțează. Până la urmă va ieși adevărul la iveală, cine îi plătește, de ce îi plătește. (…) Ei de fapt acționează pentru a susține un stat polițienesc, un sistem de poliție politică. Nu mi-a fost teamă de provocări. Știam că se organizează, dar știam că sunt puțini. Toți cei care am decis și participat la organizarea mitingului am avut o responsabilitate uriașă. Sunt mândru că nu au răspuns la provocări”, a spus liderul PSD.

Liviu Dragnea a comentat și despre mizeria lăsată în urmă după mitingul PSD, spunând că  “într-o jumătate de oră a fost curat”.

„Noi am discutat cu Primăria, și o felicit pe Gabi Firea. Într-o jumătate de oră a fost curat”, a spus Dragnea.

Citește și Liviu Dragnea declară că: “NATO și UE au finanțat și susținut statul paralel”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele