Dragnea: „Iohannis e în stare de orice să dea guvernul jos, chiar și prin violență”

0
- Reclama -

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seară, la România TV, că președintele Klaus Iohannis este în stare să facă „orice împotriva acestui Guvern, acestei Coaliții, să facă ceva în această toamnă, să dea Guvernul jos, chiar și prin violență”, pentru ca legea pensiilor să nu intre în vigoare.

„Eu sunt convins că Iohannis ar putea să o blocheze (noua lege a pensiilor, n.r.). Sunt absolut convins. (…) El mai știe ceva: că noi ceea ce prezentăm chiar facem și românii simt. Au început să simtă și o să simtă din ce în ce mai mult, și părerea mea este că este în stare de orice împotriva acestui Guvern, acestei Coaliții, să facă ceva în această toamnă, să dea Guvernul jos chiar și prin violență, pentru că această lege să nu intre în vigoare”, a declarat Liviu Dragnea la RTV, potrivit Mediafax.

El a reamintit de anunțul liderului PNL, Ludovic Orban, care a spus că dacă liberalii vin ajung la guvernare vor bloca aplicarea legii salarizării „pentru ca românii să nu aibă venituri mai mari, pentru ca resursele României să nu fie folosite și pentru români”.

„A întors înapoi la Parlament legea offshore. De ce? Erau nemulțumiți prietenii lui? Din moment ce blochezi orice lege bună, o ataci la CCR pe rând tu, partidele care sunt vasale, o întorci la Parlament, faci presiuni la CCR să nu se adopte legile, e clar că nu te gândești că primul plan al lui Iohannis e al doilea mandat, adică mai vrea un mandat al nimicului și primul mandat este tot al nimicului”, a adăugat liderul PSD.

Citește și Liviu Dragnea spune că Ministerul Finanțelor va efectua un control la Administrația Prezidențială

De Vlad Mitu

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele