Liviu Dragnea spune că Ministerul Finanțelor va efectua un control la Administrația Prezidențială

0
- Reclama -

Liviu Dragnea susține că Ministerul Finanțelor va efectua un control la Administrația Prezidențială, precizând că după declarația purtătorului de cuvânt, prin care era contestată diminuarea bugetului Administrației, au fost introduse în sistem facturi de peste 20 de milioane de lei.

Președintele PSD susține că în discuția telefonică pe care Klaus Iohannis a avut-o cu Viorica Dăncilă, după ce premierul a anunțat că va intra în concediu, președintele României a ridicat tonul la Viorica Dăncilă, reproșându-i și rectificarea bugetară.

„I-a zis că nu mai poate merge în deplasări, la reuniiuni NATO, că o să o reclame la Departamentul de Stat, de parca Departamentul de Stat e supervizorul României. Premierul i-a zis că s-au luat execuțiile bugetare pe 6 luni la toate instituțiile publice, să trimită la Darius Vâlcov să discute cu toate documentele pe masă. Nu există niciun fel de piedică pentru Administrația Prezidențială să antemeze vreo procedură. A ieșit în declarația de presă purtătorul de cuvând mințind. După acea conferință s-au introdus câteva mii de lei facturi. E obligatoriu să se facă un control, adică, în câteva ore, să vii cu facturi de 20 și ceva de milioane de lei ridică un semn de întrebare. Ministerul Finanțelor trebuie să facă acest control”, a declarat Liviu Dragnea la România Tv.

Citește și Administrația Prezidențială, îi răspunde lui Teodorovici, după ce ministrul a spus că Președinția are bani

De Vlad Mitu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele