Dragnea s-a ascuns ”pentru intimitate” la un spital privat de Înalta Curte

0

Deputatul Andrei Gerea a declarat la un post TV că ”pacientul Dragnea a vrut să-şi plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului”. Vicepreşedintele ALDE a spus că liderul PSD a ales un spital privat pentru că a vrut intimitate, în cele de stat saloanele fiind aglomerate.

Senatoarea PNL Laura Scântei a declarat, la un alt post TV, că dreptul la sănătate al ”pacientului Dragnea” nu este contestat de opoziţie.

„Mă bucur sincer că s-a dus să se trateze, pentru că el trebuie să fie apt să răspundă în faţa instanţei pentru ceea ce a făcut. Gestul unui înalt demnitar al statului român de a alege o clinică privată decredibilizează sistemul public pe care îl patronează”, a completat ea.

În replică, deputatul ALDE Andrei Gerea i-a răspuns: „Dar dacă omul vrea mai multă intimitate? Îl acuzaţi că-şi doreşte mai multă intimitate?”

Citește și Iordache, după internarea lui Dragnea într-o clinică privată: A avut o opțiune

„Într-un spital de stat nu ai intimitate?” a intervenit şi deputatul USR Lucian Viziteu.

„Sunt saloane aglomerate. (…) Pacientul Dragnea a vrut să-şi plătească tratamentul, n-a vrut să se ducă la stat pe banii statului. (…) A vrut să se ducă acolo (la un spital privat, n.red.). De ce să se ducă la Spitalul Militar? ”, a răspuns vicepreşedintele ALDE.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Citește și Cristina Prună (USR) cere demisia lui Eugen Teodorovici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele