Cristina Prună (USR) cere demisia lui Eugen Teodorovici

0

Cristina Prună cere demisia ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, precizând că unica manieră prin care România poate să mai arate stabilitate şi predictibilitate pentru mediul privat este dacă se abrogă OUG 114.

“Ministrul Teodorovici trebuie să plece din această funcţie, iar dacă OUG 114 va fi negociată iarăşi în spatele unor uşi închise şi nu o fac transparent în Parlamentul României, cum ar trebui să se întâmple lucrurile, şi vor da o nouă ordonanţă, noi, USR, nu putem decât să credem că este încă o manieră de şantaj a mediului privat din România şi de alungare a acestuia”, a declarat Cristina Prună, la Parlament.

Citește și USR dezminte afirmațiile lui Manda despre cele 6 milioane de români ascultați de SRI

Pruna, lider al deputaţilor USR, consideră că modul în care a fost dată OUG 114 în ultimele zile ale anului trecut reprezintă “un şantaj” asupra mediului privat.

“Unica manieră prin care România poate să mai arate stabilitate şi predictibilitate pentru mediul privat este dacă se abrogă această OUG 114, care nu a făcut decât să arate că România nu mai este o ţară frecventabilă de către investitorii străini”, a subliniat liderul deputaţilor USR.

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele