Dragnea se jură că PSD nu-l va suspenda pe Iohannis

0

Liviu Dragnea a declarat că “sub nicio formă” PSD nu va iniţia şi nu va vota suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. “Eu vă spun că Iohannis va pleca. Iohannis nu va mai fi preşedinte în următorul mandat, România va scăpa de omul ăsta (…) Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidenţiale”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a fost întrebat, miercuri seară, la România Tv, dacă va anunţa suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. “Eu nu am auzit prostia asta. Dar de ce să-l mai suspendăm pe Iohannis, că în câteva luni îl dăm jos de la Cotroceni şi s-a închis subiectul. Eu vă spun că Iohannis va pleca. Iohannis nu va mai fi preşedinte în următorul mandat, România va scăpa de omul ăsta”, a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă nu se pune problema suspendării nici în cazul în care preşedintele va refuza numirea de miniştri, Dragnea a spus: ”Sub nicio formă PSD-ul nu va iniţia şi nu va vota suspendarea lui Iohannis. Ceea ce a făcut Rareş Bogdan în seara asta arată disperarea lor. Ei vor să anunţe lucrul ăsta, vezi Doamne, să mai creeze o emoţie negativă pentru duminică. Să vină lumea la vot să-l apere pe Iohannis. Nu-i facem nimic, îl lăsăm acolo să se umple de ridicol total până la alegerile prezidenţiale”.

Citește și: 5000 de mineri reconvertiți în industria regenerabilă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele