Dragnea, tur pe la televiziuni: Carmen Dan era propunerea de Premier

Dragnea: Sorin Grindeanu a fost racolat de serviciile de informații și de SPP

0

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea a afirmat că Viorica Dăncilă a ajuns premier la propunerea lui Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, propunerea iniţială fiind pentru Carmen Dan.

 

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Viorica Dăncilă a fost aleasă premier de către logodnica sa, Irina Tănase.

Vezi și Dragnea: Cioloș este păpușa serviciilor

“Nu. Mă gândeam să nu răspund la întrebarea asta că îmi produce aşa o stare neplăcută. Pot să spun acum pe scurt istoria cum s-a născut ca şi premier doamna Viorica Dăncilă. Eram într-o seară de dinaintea Comitetului Executiv de a doua zi după ce îşi dăduse demisia Mihai Tudose, era mai mulţi colegi şi am rugat să facem o listă scurtă cu nişte potenţiali prim-miniştri. Un coleg a insistat în permanenţă ca pe acea listă să fie trecută şi Viorica Dăncilă, este un om pe care cred că îl cunoaşteţi, domnul Ionel Arsene, acum e preşedinte de Consiliu Judeţean la Neamţ. A insistat într-una. În final, după câteva ore de discuţie, am ajuns toţi la concluzia că a doua zi o să propunem colegilor din Comitetul Executiv Naţional ca şi variantă pe Carmen Dan. Au plecat toţi şi cu totul întâmplător domnul Ionel Arsene a mai rămas, insistând totuşi să mergem cu Viorica Dăncilă. Sigur că decizia finală de propunere nu a fost a lui, a fost a mea. Ne-am despărţit pe la 3 dimineaţa, la 5 şi ceva m-am trezit şi am tot analizat, în sfârşit, am rămas cu ideea Viorica Dăncilă”, a afirmat Dragnea.

Fostul șef PSD a precizat că Irina Tănase nu a avut legătura cu acest lucru.

“Nu are nicio legătură Irina Tănase cu asta. Minciunile astea s-au mai spus că ea trimitea mesaje. Cui naiba trimitea mesaje? (…) Ea nu îmi zicea nimic despre politică deoarece ştia că nu mă pot lăsa condus de o femeie în politică, de femeia cu care trăiesc”, a precizat fostul lider PSD.

Vezi și Miza modificărilor prin OUG a legilor justiției: dosarul Tel Drum în care Dragnea e suspect

Grindeanu, racolat de servicii

Prezent la Apeph News, Dragnea a spus că Sorin Grindeanu a fost racolat de serviciile de informații și de SPP, acesta fiind motivul pentru care Guvernul său a fost ”picat” chiar de către PSD.

Tot fostul pușcăriaș de la Jilava a susținut că infama Ordonanță 13 nu a fost ideea sa, ci a altor lideri PSD printre care actualul șef al partidului, Marcel Ciolacu. A mai spus că deși îl avantaja și pe domnia sa, mulți alți politicieni ar fi beneficiat de această ordonanță.

Dragnea, din postura unui om sărac, care, spune domnia sa, trăiește din banii copiilor și ai Irinei, crede că implicare serviciilor în societate, economie și politică este nefastă pentru România.

Dragnea, intervievat însă de Cristoiu și Tucă, a scăpat însă de o întrebare cheie: Cum de sunteți atât de bogat, în realitate, dincolo de jocul ăsta de pe la televiziuni? 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele