Dragnea vrea programe privind vitamina D şi markeri tumorali în loc de siguranță națională

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a depus la comisiile de specialitate amendamentul privind suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii pentru programele privind vitamina D şi markeri tumorali, cu diminuarea bugetului SRI, a anunţat, luni, liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu.

“Vă pot spune că domnul preşedinte a depus amendamentul, aşa cum a anunţat, este vorba de suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii şi a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vizavi de suplimentarea fondurilor pentru vitamina D, markeri tumorali şi un program de screening, cu diminuarea bugetului Serviciului Român de Informaţii”, a precizat Suciu.

Ciudățenia cererii șefului deputaților, Liviu Dragnea, condamnat 3 ani și 6 luni cu executare, l-a făcut pe acesta să ceară unui subaltern politic să anunțe propunerea.

Citește și #Teleormanleaks. Rise Project publică noi informații și poze găsite în valiză, despre Brazilia

El a adăugat că este un amendament depus la comisiile de sănătate și de buget finanțe.

“Eu cred că colegii noștri din comisii vor putea aprecia dacă, după ani de zile de creșteri substanțiale a bugetului SRI, un stopaj, o oprire a acestor măriri va afecta activitatea SRI, eu cred că nu”, a adăugat Suciu.

Citește și DOCUMENT. Dragnea a semnat cu mâna lui vânzarea Tel Drum către prietenul lui, Marian Fișcuci

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele