Dragoș Pătraru, avertisment pentru șefa TVR: ”Aşa fac politicienii, aruncă slugile proaste din braţe”

0

Dragoș Pătraru, moderatorul emisiunii “Starea Nației” aduce noi acuzații, spunând că șefa TVR, Doinea Gradea are ordine de la partid până la alegerile de peste 2 ani. Moderatorul a apreciat de asemenea reacția celor șapte oameni din CA-ul TVR care s-au delimitat de conducerea TVR vizavi de situația emisiunii “Starea Nației”.

“Doamna cap de înger, sunteți bine? Dacă vă încurcați, sunați la partid, să rezolve ei cazul. Dacă nu răspunde nimeni să știți că așa fac ăștia, dau comenzi și dacă iese prost aruncă slugile proaste din brațe. Dar nu vă faceți griji, încă sunteți utilă, partidul are nevoie de o televiziune publică supusă, în următorii doi ani. Pentru că alegeri. Dar până la urmă ai să dai samă, doamnă. Că așa e viața. 😉

Oricum, faptul că șapte oameni din CA-ul TVR cred că TVR trebuie să reprezinte interesul publicului, nu pe cel al vreunui partid, arată că suntem pe drumul cel bun. Și doar așa, delimitându-ne de abuzuri și de ticăloșie, combătându-le pe față, asumat, putem să sperăm că le vom face copiilor noștri o țară din care să nu mai vrea să fugă”, a scris Dragoş Părtaru.

Citește și Dragoș Pătraru reacționează după decizia TVR: „Asta fac slugile, execută ordinele venite de la partid”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele