Călin Popescu Tăriceanu și Dan Andronic surprinși la un prânz de taină, la un restaurant din zona Cotroceni

0
deși ”colegi de dosar”, Tăriceanu și Andronic s-au văzut în Cotroceni la prânz

Aflați într-o locație preferată și de Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, președintele senatului Călin Popescu Tăriceanu alături de directorul general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic au fost surpinși luând prânzul la restaurantul Bocca Lupo din zona Cotroceni.

 

Din spusele cititorului care ne-a trimis fotografiile cu cei doi pe adresa de mail a redacției, reiese faptul că aceștia erau joviali, relaxați și discutau politică.

La alegerile parlamentare din toamna anului trecut, Dan Andronic, jurnalist și patron al ziarului Evenimentului zilei și al revistei economice Capital, și-a depus candidatura pentru Camera Deputaților pe listele PMP pentru județul Giurgiu. Se știe că fostul consultant politic este un apropiat al lui Traian Băsescu, iar gestul său a venit ca urmare a propunerii fostului președinte.

Legătura dintre liderul ALDE și jurnalistul Dan Andronic este veche, dat fiind cunoscut faptul că cei doi  își petreceau concediile împreună după cum reiese și din rechizitoriul DNA, aceștia fiind implicați într-un dosar penal instrumentat de procurorii anticorupție.

Se pare că în rechizitoriul prin care Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pentru mărturie mincinoasă, procurorii DNA susţin că şeful Senatului a mințit când a spus că nu are relații personale cu Remus Truică, Dan Andronic și Tal Silberstein.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată, miercuri, pe Călin Popescu Tăriceanu deoarece a dat o mărturie mincinoasă în luna aprilie, când a fost audiat ca martor în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Regale Băneasa și a unei părți din Pădurea Snagov. „Este mincinoasă nu numai în privinţa relaţiei avute cu membrii grupului infracţional şi a cunoaşterii activităţii acestora, dar şi în privinţa intermedierii unor întâlniri cu alţi politicieni, aflați în conducerea statului după încetarea mandatului său, cu care doreau să intre în contact”, notează DNA.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele