După Iași, apar divergențe și la Constanța între PNL și USR

0
Consilierii USRPLUS Constanța
Consilierii USRPLUS Constanța
- Reclama -

După divergențele dintre PNL și USR de la Iași, apar aceleași probleme și la Constanța. Consilierii USRPLUS boicotează ședința de Consiliu Local de vineri, cerând respect din partea PNL căruia îi aduc o serie de acuzații referitoare la modul în care liberalii înțeleg să își trateze partenerii, transmite Info Sud-Est.

 

USRPLUS susține, printr-un comunicat de presă transmis în 28 mai, că PNL nu respectă înțelegerea pe care a avut-o coaliția de guvernare locală la preluarea mandatului, aducând mai multe reproșuri printre care și refuzul de a face un audit extern, lipsa de transparență și impunerea anumitor persoane în funcții publice.

Vezi și Cosette Chichirău spune că Mihai Chirica are un discurs tipic PSD-ist

Unul dintre punctele nevralgice este Horia Constantinescu, fost membru PSD, apropiat al fostului premier Adrian Năstase, pe care primarul Vergil Chițac l-a cooptat în echipa sa restrânsă, delegându-l în funcția de director adjunct al Direcției de Servicii Publice. Citește mai multe aici.

O altă nemulțumire a consilierilor USRPLUS este transformarea mai multor artere din Constanța în străzi cu sensuri unice, fapt care a îngreunat traficul din oraș, susțin aceștia.

- Reclama -

Partenerii liberalilor le mai reproșează acestora că echipa primarului nu scoate posturi la concurs, ci adoptă tactica delegării sau transferului persoanelor de la alte instituții.

În consecință, consilierii USRPLUS au decis să nu participe la ședința de vineri, numind această decizie ”un semnal de alarmă” și ”ultim resort al invitației la dialog și colaborare”.

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele