Egipt și Guineea Ecuatorială sunt în sferturile Cupei Africii pe Națiuni după lovituri de departajare

0
- Reclama -

Cele două reprezentative s-au calificat în această fază a competiției fotbalistice după ce au trecut de Coasta de Fildeș, respectiv Mali, miercuri, în optimile de finală.

În cel mai disputat duel al zilei Egiptul s-a impus în fața Coastei de Fildeș cu 5-4, la loviturile de departajare, după 0-0 în 120 de minute.

A ratat de la 11 metri doar fundașul Eric Bailly de la Manchester United, iar golul decisiv a fost marcat de vedeta lui FC Liverpool, Mohamed Salah.

Acum, pentru un loc în semifinale, Egiptul se va duela cu Maroc, care a trecut de Malawi, națională antrenată de românul Mario Marinică.

Tot miercuri, Guineea Ecuatorială a produs surpriza impunându-se în fața reprezentativei din Mali, scor 6-5 tot la loviturile de departajare și tot după 0-0 la capătul celor 120 de minute.

- Reclama -

În dreptul Guineei Ecuatoriale au punctat Belima, Akapo, Buyla, Coco, Salvador și Eneme și au ratat Noue și Ganet, în timp ce Mali a înscris prin A. Traore, Djenepo, Toure, Dieng și Camara, ratând Haidara, H. Traore și Sacko.

Mai departe, în sferturi, Guineea Ecuatorială va da peste selecționata Senegalului, care a învins Insulele Capului Verde cu 2-0.

Cupa Africii pe Națiuni, faza sferturilor de finală:

Burkina Faso – Tunisia

Senegal – Guineea Ecuatorială

Gambia – Camerun

Egipt – Maroc.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele