Încurcatele căi ale sportului profesionist!

0

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii, s-a transferat în această primăvară la CSM București, dar până la vară va evolua pentru Buducnost, fiind încă sub contract cu această formație.

În semifinalele Ligii Campionilor evoluează atât CSM București cât și Buducnost, iar teoretic Cristina Neagu se află în fața mai multor dileme.  Profesionistul din ea vede lucrurile destul de simplu și a făcut declarații interesante pentru portalul norvegian Stregspiller.

„Mi-ar plăcea foarte mult să reușesc încă o dată în Champions League cu Buducnost, înainte de a părăsi clubul. A fost fantastic să câștig Final4 cu echipa, acum doi ani, și am avut patru ani extraordinari al club. Va fi dificil să spun ‘la revedere’, dar ar fi frumos să o fac printr-un nou titlu în Champions. Cred că e momentul potrivit să plec. Și alte jucătoare o vor face, iar Buducnost va construi o echipă nouă, cu talente tinere, care vor avea un rol important în pregătirea naționalei Muntenegrului pentru JO 2020. Cred că în câțiva ani, Buducnost va fi din nou o echipă de top. Acum, să câștig Liga Campionilor cu ea din nou ar fi extraordinar. Însă, suntem doar una din cele patru echipe calificate pentru turneul Final4 de la Budapesta de luna viitoare. În acest sezon am fost un pic de inconstante, am avut mai multe suișuri și coborâșuri, mai ales în grupa principal. E posibilă o finală cu CSM București sau cu Vardar. Tot ce putem face este să jucăm cât putem de bine și să le arătăm adversarelor că nimeni nu obține o victorie ușoară cu Buducnost”.

Tot o „Ligă a Campionilor” vrea Neagu și cu CSM București, dar anul viitor: „Împlinesc 29 de ani  și nu mai am mult timp, dacă vreau să câștig ceva pentru orașul meu. Am văzut, bineînțeles, că echipa a câștigat deja Champions League în sezonul trecut, iar anul viitor vom avea o echipă foarte puternică — poate cea mai puternică din lume”.

Cu siguranță că CSM București o dorește pe Cristina Neagu în cea mai bună formă, dar, dacă se poate, această să se manifeste începând cu luna iunie.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele