Elena Băsescu își contrazice tatăl: “Nu poate niciun decident, cu mustață sau fără, să ne spună că eu, Anastasia, Sofia şi Traian Jr nu formăm o familie”

0

Elena Băsescu a reacționat legat de referendumul pentru familie, spunând că nu poate niciun politician “cu mustață sau fără” să îi spună că ea și cei trei copii ai săi nu sunt o familie pentru că nu e căsătorită. Reacția vine în contradicție și cu votul exprimat de fostul președinte Traian Băsescu.

“Nu poate niciodată vreun decident politic, cu mustaţă sau fără, să ne spună că eu, Anastasia, Sofia şi Traian Junior nu formăm o familie, chiar dacă eu sunt necăsătorită. Solutia constituţională găsită nu va rezolva situaţia. Având în vedere că, în codul civil, se vorbeşte despre faptul că familia are dreptul la ocrotire din partea societăţii şi a statului, iar familiile monoparentale sunt, de cele mai multe ori, cele mai vulnerabile, problematica nu mi se pare deloc lămurită. Ca întotdeauna când am avut ocazia, mi-am exprimat opţiunea pe o temă importantă pentru societate.

Pe de o parte, votul liber exprimat este sufletul oricărei democraţii. Pe de altă parte, politicienii au frica votului, iar semnalul transmis de societate este extrem de puternic”, a scris Elena Băsescu, pe pagina de Facebook.

Declarația contrazice și decizia tatălui ei, fostul președinte Traian Băsescu, de a vota “Da” la referendumul din acest weekend. Traian Băsescu a anunțat încă de acum câteva zile care îi este opțiunea, iar sâmbătă dimineața s-a prezentat la o secție din Capitală alături de soția sa, Maria.

Citește și VIDEO Dragnea și Băsescu au rămas cu mâinile întinse în secția de votare după ce unii membri au refuzat să îi salute

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele