Emil Rengle, primele declarații după ce a ajuns în țară de la Survivor România: „Am plecat dezamăgit de strategie”

2
- Reclama -

Emil Rengle a ajuns în țară de la Survivor România și a făcut primele declarații despre experiența trăită în Republica Dominicană. Ce declarații a făcut la aeroport?!

Elena Matei, primele declarații după ce a ajuns în țară de la Survivor România. Declarații dure despre Emil Rengle: „Îmi venea să-i dau câte un pumn în gură”

Emil Rengle, primele declarații despre experința din Republica Dominicană

„Am suferit mult după mâncare. Dacă până acum am fost trist că nu am rămas în competiție, acum sunt extrem de fericit că sunt acasă. Simt o apreciere mult mai mare decât am simțit pentru voi până acum. A fost ca în viață, cu de toate, cu părți frumoase, cu părți rele. Nu a fost doar ca o armată pe care eu nu am făcut-o, a fost cea mai complexă experiență din viața mea. Eu simt, chiar dacă am ieșit cu mult înainte de marea finală, că am câștigat”, a declarat Emil Rengle la aeroport.

Legat de dorința lui de a se vindeca de anumite traume din trecut, Emil Rengle a recunoscut în cadrul interviului că încă este în proces de vindecare și încă lucrează la dezvoltarea sa personală.

- Reclama -

„Sunt în continuare în proces, asta a fost doar un pas. Până acum nu m-am expus niciodată asa în fața țării. Am plecat dezamăgit de strategie. Însă de oameni, nu sunt, e un joc pe care îl jucăm cu toții, și ei îl joacă. Au luat cea mai bună decizie, trebuie să se înțeleagă (n.red. acum că el a plecat și era sursa unor scandaluri). Sunt convins că în momentul în care se vor întoarce colegii mei, vom fi din nou prieteni. S-au aruncat foarte multe lucruri și nu doar în consiliu și nu ne-am ferit să spunem cuvinte frumoase, cuvinte rele. Nu am regrete, îmi asum cine sunt, ce am vorbit”, a declarat Emil Rengle când a ajuns în țară din Republica Dominicană.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele