Emma Răducanu, în sferturi la Washington

0

Britanica Emma Răducanu, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Washington.

 

Răducanu a învins-o în optimi pe sportiva columbiană Camila Osorio, locul 67 WTA, scor 7-6 (5), 7-6 (4), în două ore şi 50 de minute. A fost cel mai lung meci de două seturi pe tabloul principal al unui turneu WTA în 2022.

Confruntarea s-a disputat în condiţii de caniculă şi de umiditate ridicată. Ambele sportive au avut nevoie de time out-uri medicale.

“Trei ore în aceste condiţii…. Cred că am jucat anul trecut în Landisville, Pannsylvania, şi aş spune că acolo probabil condiţiile au fost mai dificile, însă acolo nu am jucat trei ore cu schimburi atât de lungi de mingi. Cred că acest meci a fost unul dintre cele mai solicitante fizic pe care le-am jucat vreodată”, a declarat Răducanu, potrivit WTA.

“Pentru mine a fost un efort monumental. Au fost multe momente în ambele seturi când am vrut să aleg opţiunea uşoară de a încerca să termin repede punctul, dar sunt mulţumită şi mândră de cum am luptat când a contat cu adevărat”, a adăugat sportiva, potrivit bbc.com.

Un elefant alb foarte rar s-a născut în Myanmar

În runda următoare, britanica o va întâlni pe sportiva din Rusia Liudmila Samsonova, numărul 60 mondial.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele