Experții prevăd o luptă la sol pentru orașul ucrainean Severdonețk din Lugansk / Ar putea urma un atac ucrainean în Crimeea

0
Severodonetsk

Specialiști militari americani de la Institutul pentru Studiul Războiului susțin că trupele ruse ar putea începe o luptă la sol pentru Severodonețk, oraș în regiunea Lugansk, în zilele următoare.

Analiștii SUA consideră că rușii au transformat în prioritate deplasarea la est și vest de Popasna o prioritate pentru a tăia liniile terestre ale Ucrainei la sud-vest de Severodonețk și a finaliza încercuirea regiunii Lugansk, arată hromadske.

Trupele ruse ar putea începe o luptă pentru capturarea Severodonețk în zilele următoare, înainte ca liniile terestre ale Ucrainei să fie complet întrerupte.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că inamicul încerca să pună un punct de sprijin în zona orașului.

Vezi și Liderii autoproclamatei republici Donețk vor să-i judece pe soldații din Mariupol

ISW notează că rușii par să fi intrat în Liman și că ar folosi orașul ca o trambulină pentru a coordona avansurile la sud-est de Izium pentru a lansa o ofensivă asupra Siversk, se arată pe site-ul ISW.

Crimeea ar putea fi vizată de un atac al ucrainenilor

Rușii se tem de un atac aerian în Crimeea prin urmare îți întăresc apărarea antiaeriană. Statul Major al Ucrainei a anunțat că Forțele armate ale Federației Ruse și-au intensificat sistemul de apărare aeriană, desfășurând două divizii suplimentare de rachete S-400 în peninsula Crimeea.

De la primele ore ale atacului său asupra Ucrainei, la sfârşitul lui februarie, armata rusă a cucerit un baraj şi o centrală hidroelectrică vitală pentru alimentarea cu apă a peninsulei anexate Crimeea.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele