Un automobil sport cu patru uşi este adăugat noii game BMW Seria 8

0
- Reclama -

Un automobil sport cu patru uşi este adăugat noii game BMW Seria 8. Cu conceptul său independent de caroserie, plus trenul de rulare şi tehnologia şasiului concepute special pentru a genera calităţi dinamice superioare, noul BMW Seria 8 Gran Coupé întruchipează un fler sportiv unic în segmentul de lux.

Lansarea pe piaţa mondială a noului automobil va începe câteva luni mai târziu, în septembrie 2019, inclusiv în România.

Alăturându-se BMW Seria 8 Coupé şi BMW Seria 8 Cabriolet ca cel de-al treilea model din gama Seria 8, Gran Coupé are propriul său caracter, combinând performanţele deosebite, designul modelat cu dinamism şi eleganţă şi un spaţiu semnificativ mărit pentru pasagerii din spate.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupé este singurul model din segmentul său ce este derivat direct dintr-un automobil sport cu două uşi. Potenţialul dinamic rezultat, dar şi ampatamentul mai lung şi reglajul şasiului specific modelului creează un echilibru între performanţe sportive şi confortul călătoriei. Toate acestea înseamnă că Seria 8 Gran Coupé are calităţi excelente pentru utilizare cotidiană, dar şi capacitate de a parcurge distanţe lungi.

- Reclama -

De la lansare sunt disponibile patru variante de model. BMW M850i xDrive Gran Coupé este propulsat de un motor V8 pe benzină, care furnizează 390 kW/530 CP. Propulsorul diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, BMW 840d xDrive Gran Coupé, oferă 235 kW/320 CP şi subliniază calităţile modelului cu patru uşi ca automobil pentru distanţe lungi. Iar BMW 840i Gran Coupé şi BMW 840i xDrive Gran Coupé se bucură de serviciile unui motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie şi capabil să urce în turaţii, cu o putere maximă de 250 kW/340 CP.

Motor V8 pe benzină caracteristic, propulsoare cu şase cilindri impresionante
Livrarea impozantă a puterii motorului V8 de 4,4 litri de la noul BMW M850i xDrive Gran Coupé este acompaniată de acustica specifică, amplificată suplimentar de sistemul de evacuare M Sport. Cu o putere maximă de 390 kW/530 CP şi un vârf al cuplului de 750 Nm, noul motor V8 de la BMW M850i xDrive Gran Coupé accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde.

Reacţia instantanee atractivă şi un poftă inconfundabilă de a urca în turaţii sunt caracteristicile noului motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, care echipează modelele BMW 840i Gran Coupé şi BMW 840i xDrive Gran Coupé. Propulsorul produce o putere maximă de 250 kW/340 CP şi un cuplu maxim de 500 Nm.

Motorul de 3,0 litri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, este mai uşor cu aproximativ şase kilograme decât cel pe care îl înlocuieşte şi îşi lasă amprenta printr-o elasticitate îmbunătăţită semnificativ de-a lungul întregului interval de turaţii. Acestea sunt factorii principali ai manevrabilităţii sprintene şi agile a automobilului. Noul BMW 840i Gran Coupé este propulsat de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde, în timp ce noul BMW 840i xDrive Gran Coupé execută sprintul în 4,9 secunde.

Prezenţa fără precedent a unui motor diesel în acest segment face posibilă combinarea calităţilor sportive cu capacitatea remarcabilă de a parcurge distanţe lungi. Motorul diesel de 3,0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie, oferă noului BMW 840d xDrive Gran Coupé tot ce-i trebuie pentru misiunea sa.

Puterea maximă de 235 kW/320 CP şi cuplul maxim de 680 Nm creează un motor care este capabil deopotrivă de rulaj fără efort la turaţii joase, dar şi de acceleraţii vivace. BMW 840d xDrive Gran Coupé sprintează de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde.

Cititi si BMW lansează în noiembrie a treia generatie X6

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele