Falemi: „Vreau să antrenez la seniori, dar acum mă ocup de FC Nana Juniors” (AUDIO)

0
- Reclama -

Fostul fotbalist al Stelei a fost invitatul special al emisiunii Fluier Final la Sport Total FM, unde a vorbit cu Narcis Drejan și Vasile Constantin despre școala sa de fotbal, FC Nana Juniors.

Jucătorul român care a evoluat pentru naționala Camerunului a declarat că ținta lui este să dezvolte o academie la cele mai înalte standarde, care să aibă și o echipă de seniori în final. Totodată, el vrea să antreneze o echipă din fotbalul intern, și a dezvăluit că a și fost contactat de Astra și FC Brașov, pentru a prelua banca tehnică.

Mai întâi, trebuie să pun școala să meargă ca pe roate, să meargă foarte bine fără mine, deci mai am de muncit la proiectul ăsta și apoi voi merge în fotbalul nostru, cum ai zis. Ăsta ar fi pasul următor. Proiectul meu trebuie să meargă foarte bine și încă mai e nevoie de timp, trebuie să dedic mult timp, probabil un an, sper că nu mai mult, pentru ca apoi să merg la seniori. Absolut, vreau să fac pasul ăsta, să antrenez la seniori. Am avut discuții cu Astra Giurgiu, cu Brașov. La Astra oamenii au fost foarte transparenți cu mine și am fi putut colabora în condițiile în care aveau șanse să rămână în Liga 2 și să nu se desființeze. Altfel, nu sunt căutat, pentru că nu mi-am anunțat intențiile și preocuparea mea e la FC Nana Juniors. Asta mă interesează acum și mă bucur că n-am dat curs celor două propuneri, pentru că așa am învățat despre cum se conduce un club, cum se formează. Practic, ceea ce fac eu acum e să formez o firmă, să dezvolt o afacere care să stea în picioare, să se susțină. Sunt zile în care stau să lucrez la calculator 8-12 ore”, a declarat Nana Falemi la Sport Total FM.

Interviul integral poate fi ascultat pe site-ul www.sptfm.ro, sau prin link-ul de mai jos:

- Reclama -

https://sptfm.ro/nana-falemi-invitat-special-la-sport-total-fm-vreau-sa-fac-pasul-sa-antrenez-la-seniori-dar-acum-preocuparea-mea-e-fc-nana-juniors/

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele