Familia Buzatu “executată” de liderii PSD

0
Tudor Buzatu (fiu) PSD, Gabriela Crețu (mama) PSD
- Reclama -

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, fosta soție a baronului Buzatu, a fost suspendată, sâmbătă, din PSD. Ea spune că decizia în ceea ce o priveşte este nedreaptă şi a anunţat că o va contesta la Comisia de integritate a PSD.

“Baronul” PSD Stănescu: Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD

„Eu ce am făcut? De ce sunt condamnată? M-au suspendat pe mine din partid că vorbesc mult şi îi critic, dar asta e altceva. Suspendarea mea este total nedreaptă. Nu ştiu care este motivaţia. Voi contesta decizia la Comisia de integritate. De ce să fiu eu suspendată din partidul la care am construit timp de 33 de ani, în care am muncit, am condus campanii, am câştigat cinci campanii”, a spus Gabriela Creţu.

Fiul baronului a plecat și el

Senatoarea PSD a făcut referire şi la demisia fiului său, Tudor Buzatu, din funcţia pe care o deţinea în cadrul Secretariatului General al Guvernului, spunând că este un gest de onoare.

„Tudor şi-a dat demisia, e o victimă absolută. Hai să zicem că Tudor şi-a dat demisia că lucra cu el, cu premierul, este executiv. A fost o demisie de onoare, nu fiindcă ar fi avut vreun motiv”, a transmis Gabriela Creţu.

Ea a precizat că este despărţită de Dumitru Buzatu de 20 de ani şi divorţată legal de acesta din anul 2015, subliniind că are cu fostul soţ o relaţie de colegialitate, aşa cum au şi alţi membri de partid.

- Reclama -

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, a anunţat sâmbătă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

Totodată, Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat la SGG, iar Gabriela Creţu, fosta soţie a şefului CJ Vaslui, a fost suspendată din partid.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele