Familia tradiţională: Liviu Dragnea ne anunţă că de Paşte stă cu iubita mai tânără decât fiul său

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că de sărbători va sta cu partenera sa, Irina Tănase, şi cu familia, încercând să se bucure de linişte.

Familie aproape tradiţională!

Dragnea a afirmat că pe masa de sărbători va avea doar produse româneşti şi le-a transmis românilor că ”ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.

”De sărbători stau cu Irina, cu familia. Am reuşit de data asta ca toată sărbătoarea Paştelui, oricum acum sunt în post, dar în prima zi de Paşte, a doua, a treia, să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion, făcute de noi casă. În rest, numai produse româneşti. O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”, a spus Liviu Dragnea.Acesta le-a transmis un mesajde Paşte tuturor românilor: ”Vreau să le doresc tuturor românilor un Paşte foarte, foarte liniştit, să fie cât pot ei de fericiţi, de bucuroşi, să se bucure de prieteni de familie şi să nu uite că ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.

Citeşte şi: USR – PLUS acuză că Președintele TNL Cluj distribuie pliante ‘otrăvite’ cu sigla USR – PLUS și citate false

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele