Fără penali în funcții publice pare să nu funcționeze în cazul PNL-istului Costel Alexe

0

Fără penali în funcții publice pare să nu funcționeze în cazul PNL-istului Costel Alexe. Klaus Iohannis a declarat că se aşteaptă ca fostul ministru Costel Alexe să se suspende din funcţiile pe care le are până în momentul în care îşi clarifică situaţia, actualul şef al CJ Iaşi fiind urmărit penal de DNA.

 

„Nu ştiu dacă PNL trebuia să discute mai repede sau încet aceste chestiuni. Dacă domnul Alexe va fi cercetat penal, atunci eu aş aştepta cel puţin să se autosuspende din funcţiile pe care le are, cel puţin până clarifică situaţia”, a declarat Klaus Iohannis, fiind întrebat de situaţia lui Costel Alexe.

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat că îşi menţine părerea că „penalii” ar trebui să facă un pas în spate, în momentele în care au probleme cu legea. lucru pe care l-a zis de nenumărate ori când la putere erau cei din PSD.

Vezi și Costel Alexe este urmărit penal de procurorii DNA

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seară că încă nu a luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe Costel Alexe, care este urmărit penal de DNA pentru infracţiuni de corupţie, precizând că partidul nu-i poate impune acestuia să demisioneze deoarece a fost ales prin vot direct de către cetăţeni.

Orban pare să uite opoziția pe care PNL i-a făcut-o lui Liviu Dragnea pe același motiv pentru care Costel Alexe este acum sub lupa presei și a politicienilor.

Poate că, din colegialitate, USR Plus nu face caz încă de urmărirea penală a lui Alexe, dar ar trebui să înceapă să pună presiune pe ”colegii” din PNL pentru ca aceștia să îl îndepărteze pe Alexe de la conducerea CJ Iași.

Vezi cel mai bun purificator anti coronavirus. Sharp!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele