Farage îi dă cu rasismul peste nas lui Hamilton

0

Liderul extremei dreapta din Marea Britanie, Nigel Farage, l-a făcut ipocrit pe pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, care s-a manifestat în ultima perioadă ca un fervent activist în lupta contra rasismului.

Frage consideră că Hamilton nu ar trebui să se exprime atât timp cât este plătit cu 40 de milioane de lire sterline pe an de o firmă care a obţinut profituri mari din „sclavie”, ca Mercedes.

„După cum spune Richard Littlejohn (n.r. – un jurnalist de la Daily Mail), Lewis Hamilton a aplaudat răsturnarea statuilor şi a cerut eliminarea tuturor <simbolurilor rasiste> din întreaga lume. El este plătit cu 40 de milioane de lire sterline pe an de către Mercedes, o firmă care a obţinut profituri mari din sclavie. Se va încheia vreodată ipocrizia ignorantă?”, a scris Farage, pe Twitter.

De câteva săptămâni, septuplul campion mondial de Formula, Lewis Hamilton, a vorbit mult despre lupta sa împotriva rasismului, acordând sprijin pentru demonstranţi, creând o comisie care să aducă mai multă diversitate în sporturile cu motor şi participând la o demonstraţie BlackLivesMatter, la Londra.

Citește și:Guvernul va ataca la CCR dublarea alocațiilor

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele